Share & Win

 Sans-titre-9Deel uw deals en win geschenken

Tegen de crisis biedt u de mogelijkheid om uw deals te delen en beloont elke Maand de beste bijdrage!

Afspraak op DEZE PAGINA om uw deals te delen en kans te maken op een van de geschenken

Hoe gaat dat in zijn werk? Heel eenvoudig: Log in of maak een account aan op onze website, vul het formulier ‘delen’ in en het is zo gepiept… uw posting is online! Elke maand wordt de beste aanrader gekozen en zijn auteur beloond. Uiteraard kunt u zoveel aanraders plaatsen als u wilt. Uw aanrader is zogenaamd ‘gepreselecteerd’ wanneer die op de homepage van de website wordt gepubliceerd. Elke maand wordt uit de gepreselecteerde aanraders van de week ervoor een winnaar aangeduid.

Hoe worden de winnaars geselecteerd? De winnende deals zullen geselecteerd worden volgens het aantal likes, stemmen en sterren voor iedere post. Maar belangrijker nog, is dat iedere post door Tegen de crisis geëvalueerd zal worden.

Opgelet, bepaalde regels moeten gevolgd worden: Gelieve artikel 11 van onze algemene gebruiksvoorwaarden te lezen vóór het delen van een deal.

*Deze wedstrijd wordt niet door de Nationale loterij ondersteund, men moet minstens 18 zijn en in België wonen om een krasbiljet te kunnen ontvangen.