Alles is gratis op Tegen de crisis

Ik ben de ontwerper van de website Tegen de crisis, jong afgestudeerde in Marketing van 25 jaar oud.

gratis - Tegen de crisi

De web is mijn passie, maar ook reizen, fotografie en koken. Ik heb Tegen de Crisis 3 jaar geleden opgericht en het grootste deel van mijn tijd is eraan gewijd.  Wat oorspronkelijk eerst een project was voor mijn eindejaarstudies, is de gratis website Tegen de Crisis de job van mijn dromen geworden, wat mij zeer verheugt ! Met groot genoegen zoek ik iedere dag naar de beste goede plannen voor de web voor België. Jonger verstond ik niet waarom alle sites met goede plannen bested waren voor de Franse markt. Daar ik zag dat België steeds benadeelt werd, heb ik besloten met een 100% Belgische website te starten.

Dat iets gratis is, iedereen houdt ervan !  In deze moeilijke periode moeten zowel studendente, gepensionneerden of werklozen alles doen Tegen de Crisis !

Ja natuurlijk werken veel studenten in de maand juli of augustus terwijl men in de families kortingsbonnen uitknipt maar sedert 2008 zijn de tijden nog moeilijker.

Ik heb lang gezocht naar de beste manier om uit te sparen, maar ook hoe je geld via internet kan verdienen. Want ja dit is mogelijk en het is gratis !

Nadat ik talrijke advertenties heb ontleedt, op veel oplichterij ben gevallen en heel wat websites heb bekeken, heb ik verschillende oplossingen gevonden die het mogelijk maken elke dag wat uit te sparen !

Eerst heb je de wesbites met betaalde enquetes. In het begin is het niet gemakkelijk de goede betalende websites te vinden, diegene die heel weinig betalen, diegene die veel moeite vragen…..  Ook zijn de bekendste websites enkel gedlig in Frankrijk. Tegen de Crisis biedt trucjes en suggesties over de beste onderzoekwebsites bestemd voor België. Ik heb alle ernstige Belgische websites met betaalde enquêtes getest, et ben echt verwonderd geweest dat de meesten perfect werkten ! U zal alle ondernemingen die moementeel recruteren vinden in de categorie “Kleine Job“. Siedert dan heb ik een keuze gemaakt in mijn lievelings websites met betaalde onderzoeken en bezoek deze alle dagen.

Maar de 100% gratis website ‘Tegen de crisis’ gaat niet enkel over betaalde studies,… verre van ! Hoeveel keer hebt u niet gewenst gratis staaltjes te ontvangen, tevergeefs ? Hoeveel keer hebt u een promotie gezien om een nieuw product gratis te testen, maar pech, dit was enkel gedlig in Frankrijk ? Of nog een super wedstrijd, maar daar ook enkel geldig voor de Franse ?

Dit is wraakzuchtend niet ? Daarom heb ik in februari 2013, www.tegendecrisis.BE opgericht

Ja, ja, .BE !

Want ik was het beu dat Frankrijk steeds bevoorrecht was. Trouwens weet je dat Tegen de Crisis één van de enigste Belgische website is met goede plannen, beheert en opgericht door ECHTE Belgen ? Ja, ja ! De meeste andere « Belgische » websites zijn in werkelijkheid beheert door Fransen, Nederlanders en zelfs Canadesen ! Dit is de werkelijkeid,.. .. Hoe kan iemand uit Canada goede plannen voorstellen enkel geldig voor België ? Het is moeilijk de Belgische markt te kennen en de goede plannen te testen als je zover woont.

Voor al deze redenen heb ik in februari 2013, Tegen de Crisis opgericht waar alles gratis is ! Een Belgische website, voor de Belgen, opgericht door Belgen ! (Eindelijk een logisch verhaal)

Maar ik wilde niet enkel alle goede plannen en wedstrijden opsommen. Ik wilde dat Tegen de Crisis een echte speler zou worden en zelf nieuwe goede plannen en gratis wedstrijden zou OPRICHTEN. Dit is nu al een tijdje geleden gebeurt want ik ben een passionele organisator van talrijke wedstrijden 100% Tegen de Crisis.

Bij Tegen de Crisis hoef je geen duizenden vragen te stellen. Ik heb persoonlijk alle goede plannen en trucjes uitgetest voor ik deze online zet. Ik heb alle kleine karakters gelezen en sterretjes die je niet zou zien……

Een van de troeven van Tegen de Crisis is zijn Facebook pagina (om op de hoogte te zijn als eerste van alle nieuwigheden) maar ook zijn mobiele apps iOS en Android “Tegen de Crisis, gratis stalen”

Hebt un nog vragen ?

Aarzel niet met ons contact op te nemen hier