Wie zijn wij?

Studenten, gepensioneerden of werkzoekenden, ieder spartelt de crisis door

Dus ja, natuurlijk kunnen studenten in juli en augustus werken terwijl gezinshoofden gedwongen zijn kortingsbonnen uit te knippen, maar sinds 2008 is de toestand nog erger geworden.

Bij Tegendecrisis hebben we gezocht achter de beste manieren om te besparen, maar ook om geld verdienen op het internet. Want ja, dit is echt mogelijk.

Het is na het lezen van talrijke zoekertjes, na veel keer bedrogen zijn geweest, en vele websites te hebben bezocht dat we gevarieerde oplossingen om elke dag te sparen hebben gevonden.

Ten eerste bestaan er websites met betaalde enquêtes als thuiswerk. In het begin is het nooit gemakkelijk de juiste websites te vinden: bepaalde betalen zeer weinig terwijl anderen veel te veel inspanningen vragen… Daarnaast zijn die sites meestal enkel voor Nederlanders. Tegen de crisis biedt tips en voorstellen van de beste sites om online geld verdienen, en dit voor Belgen. Wij hebben alle betrouwbare Belgische websites met betaalde enquêtes getest en, verwonderd, moeten vaststellen dat de meerderheid ervan perfect werkte.

Sindsdien hebben we een lijstje met onze lievelingsenquêtewebsites en dagelijks komen we daar even langs. Vandaar raden wij jullie die techniek ook aan: kijk naar de verschillende sites die wij u aanraden, kies er enkele uit en Win.

Maar Tegen de crisis gaat niet enkel over betaalde enquêtes!

Hebt u ook vaak zin om gratis staaltjes te ontvangen? Hebt u ook vaak een reclame gezien die u voorstelt gratis producten testen, maar u hebt geen geluk, want dit geldt niet in België?

Om er razend van te worden, nietwaar? Het is juist om die redenen dat, begin 2015, www.tegendecrisis.BE gesticht werd.

Ja, u leest het goed, .BE! Want wij hebben er genoeg van dat andere landen bevoordeeld worden. Wist u trouwens dat Tegen de crisis een van de enige sites is met Belgische deals, beheerd en geïnstalleerd door ECHTE Belgen? Inderdaad, andere “Belgische” sites worden eigenlijk door Fransen, Nederlanders of zelf Canadezen beheerd! Een harde werkelijkheid, want hoe is dit toch mogelijk dat een Canadees deals kan voostellen die enkel voor Belgen gelden?

Het is voor al die redenen dat www.tegendecrisis.be in 2015 gesticht werd! Een Belgische site, voor Belgen, maar ook door Belgen! (Toch eindelijk iets logisch)

Maar wij wensten niet enkel goede deals en wedstrijden verzamelen. Wij wilden dat Tegen de crisis een actieve rol zou nemen, en zelf wedstrijden en deals zou ORGANISEREN. En dit werd een tijdje geleden al geregeld aan de hand van talrijke wedstrijden op onze Facebookpagina.

Daarnaast hebt u op Tegen de crisis de gelegenheid dagelijks uw deals te delen! Iedere maand krijgen de beste deals krasbiljetten. (www.tegendecrisis.be/share)

Bij Tegen de crisis hoeft u zich geen duizenden vragen te stellen, want al onze deals en tips werden in België getest en goedgekeurd.

En om zeker te zijn om als eerste op de hoogte te zijn, join ons dan op onze Facebook pagina

Nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons op het adres contact[a]tegendecrisis.be