De groepsaankoop stookolie

Ontdek de kracht van de groepsaankoop stookolie

groepsaankoop stookolieDe prijzen stookolie is fors gedaald in de afgelopen weken! Dit is nog altijd geen reden om de volle prijs te betalen. « Face à la crise » is verheugd samen te werken met Groupasol, marktleider in België van de groepsaankoop stookolie. Dankzij onze samenwerking, kunt u €100 besparen bij iedere bestelling stookolie!

Zoiets is alleen mogelijk dankzij de kracht van een gemeenschap zoals « Face à la crise » en Groupasol maar vooral dankzij het principe van de groepering bestellingen. Want het is algemeen bekend, hoe meer u bestelt hoe minder u betaalt !

Concreter, via de groepsaankoop stookolie kunt u gemiddeld €100 besparen per bestelling, dat wil zeggen een daadwerkelijke daling van de officiële prijzen stookolie.

Wat moet u doen? Heel eenvoudig! U hoeft alleen naar deze pagina te surfen en het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt vrijdag (2 keer per maand) bij de afsluiting van de inschrijvingen gratis een offerte van de gepersonaliseerde prijzen. Er is uiteraard geen enkele verbintenis ! Aansluitend op deze prijsofferte, beslist u zelf of u uw bestelling plaatst of niet ! (Voor meer informatie over de algemene werking van de bestellingen klik hier)

De groepsaankoop wordt om de 2 weken gehouden. En omdat de prijzen stookolie iedere dag schommelt, zullen de offertes van de prijzen dan ook anders zijn bij iedere groepsaankoop stookolie.

Dit burgerinitiatief, in samenwerking met Groupasol, heeft tot doel de consumenten uit dezelfde regio samen te brengen om prijsverlagingen te onderhandelen bij de leveranciers stookolie. We behalen zo, allen tezamen, besparingen op onze energiefactuur !

U profiteert altijd van onze kortingen ongeacht de bestelde hoeveelheid. Inderdaad, dankzij de kracht van onze gemeenschap en dankzij het grote volume bestellingen betaalt u altijd minder in vergelijking met een individuele bestelling. Deze werkwijze is snel, gratis en vrijblijvend.

In feite verandert er voor u niets, behalve de prijs! Doe de test, en u zult zien.

 

Bespaar vanaf nu op de prijzen dankzij de groepsaankoop stookolie

KLIK HIER

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met het team op het nummer 04 / 226.51.75