Gratis Las Vegas Toernooi – Win reis t.w.v. € 2.500,- of 30 andere prijzen!

Geschreven door .

Het Belgische online casino Blitz.be organiseert deze maand een speciaal Las Vegas dice toernooi met een adembenemende hoofdprijs en allerlei bonusprijzen!

Schrijf je gratis in voor het Las Vegas dice toernooi en win een complete reis naar Las Vegas ter waarde van € 2.500,- of de helft in cash!

Klik Hier

Win EK Finale Tickets en Gadgets

Geschreven door .

In the Road to Paris dien je alle wedstrijden te voorspellen. Elke dag worden er prijzen weggegeven zoals consoles en shirts gesigneerd door legendes als Marco van Basten, Andreo Pirlo, Christiano Rolando en Zinedine Zidane. De speler die de beste voorspellingen maakt wint 2 tickets voor de finale!

Klik Hier

Is jouw huisdier de nieuwe Psychic Pet voor het EK voetbal?

Geschreven door .

De bedoeling is je een filmpje maakt van je huisdier dat de correcte uitslag van de Champions League finale tussen Atletico Madrid en Real Madrid voorspelt.
Er valt 500 euro plus een plaatsje in het officiele EK panel van Unibet te winnen! Laad het filmpje op social media met hashtag #MyPsychicPet

Klik Hier

Win 500 euro met deze EK Voetbal Quiz!

Geschreven door .

Neem het op tegen 's Werelds moeilijkste voetbalquiz om kans te maken op 500 euro en een plaatsje in ons EK Voetbal 2016 voorspellerspanel. Zit samen met de beste voorspellers en voetbalkenners van het moment.

Deze quiz is voor de echte voetbal liefhebbers, denk jij slim genoeg te zijn?

Klik Hier

Tabletten en geconnecteerde Archos mutsen

Geschreven door .

Wedstrijd georganiseerd door Archos en QingUp (in het Frans), het platform die van uw huisapparaten zorgt. Zeer eenvoudig inschrijving: uw email volstaat (geen spam en geen pub). T.e.m 30/9!!!!

Klik Hier

Tegen de crisis

Geschreven door Guillaume De Ryckel.

Tegen de crisis is nu OPEN !

Klik Hier

Share & Win

Geschreven door Guillaume De Ryckel.

Tegen de crisis biedt u de mogelijkheid om uw deals te delen en beloont elke week de beste bijdrage!

Klik Hier